Turhal Devlet Hastanesi Anaokulu
MARAŞAL FEVZİ ÇAKMAK MAH. ALPARSLAN TÜRKEŞ BUL. NO 18/1 TURHAL / TOKAT

VİZYON

Çocukların ilgi, ihtiyaç, gelişim düzeyleri ve öğrenme hızları gözetilerek Milli Eğitim Bakanlığı okulöncesi eğitim programı çerçevesinde aileler ile işbirliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturmaktır. Yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ile kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Kurumumuzun misyonu; Çocukların beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, ilkokula hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır.

Normal Öğretim

Okul Öncesi Eğitim Saati: 08.00-13.00 Çocuk Kulübü Eğitim Saati:13.00-17.00

Özel servis şirketleri okulumuza öğrenci getirebilmektedir.

İlçe Merkezinde, İl Merkezine 45 Km uzaklıktadır.

İlçe merkezi, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi